over mijn vfr

Allereerst zal ik mezelf even introduceren. Mijn naam is Bob Pluijmen en ik kom uit Zwolle. Als fervent motorrijder heb ik destijds gekozen voor de Honda VFR 800 Fi-Y. Destijds is een jaar of 6 geleden. Deze motor is voor mij heel belangrijk. Deze allrounder gebruik ik om te toeren, op het circuit en ook voor woon-werk verkeer. Verder doe ik het meeste onderhoud zelf. Naast mijn Honda ben ik ook erg geïnteresseerd in motorrijden in zijn algemeenheid. Als van kinds af aan ben ik gek op motorfietsen en en eigenlijk ook andere snelle voertuigen.

Waarom dit blog?

Een blog bijhouden over je hobby lijkt mij een heel goed idee. Allereerst leer je meer als je gaat schrijven. Het is namelijk zo dat voor je een artikel schrijft je je meer gaat verdiepen in bepaalde zaken. Daarnaast ga je ook echt nadenken over bepaalde onderwerpen. En als je ze eenmaal hebt opgeschreven dan vergeet je ze ook niet zomaar. En waarom zou je dat niet doen in de vorm van een blog als je toch al van plan bent om het op te schrijven. Dan hebben mensen die je blog bezoeken er ook nog iets aan. Ook is het leuk om interactie te hebben met mensen. Sommige mensen stellen me vragen en ik kan deze dan beantwoorden. Soms krijg ik ook tips en informatie binnen dat ik op het blog kan en mag delen. Mijn laatste motief is dat ik schrijven erg leuk vindt. Dit is wel erg cliché voor een blogger om te zeggen, maar het is wel zo. Moet ik dan wat anders verzinnen omdat iedereen dit zegt. Als je zegt dat je eten lekker vindt dan is het toch ook geen cliché.

Wil je contact met me opnemen om interesse te delen of heb je gewoon een vraag of zelf een voorstgel klik dan hier.

bob vroeger