mijn > Honda VFR 800 Fi Y

Mijn Honda VFR

Mijn motorfiets is de beste motorfiets die ooit gebouwd is. Hierover kun je discussiëren, maar van mij win je niet. Ook zal je me nooit kunnen overtuigen dat er een betere motor is zonder dat je met steevaste bewijzen komt. Deze mening heb ik niet omdat ik zo koppig ben, maar ik ben er gewoonweg nog steeds van overtuigd. Mogelijk verandert dit nog in de toekomst, want ik sta altijd open voor nieuwe dingen. Dus ook voor nieuwe motorfietsen. Ook al moet een betere motorfiets nog steeds gebouwd worden.

Heb ik je interesse gewekt of juist een abject gevoel gegeven met mijn statement hierboven ten opzichte van de motor? Ik hoop dat ik je interesse gewekt heb, maar ik zou mijn mening nooit veranderen.

Hieronder de specificaties van mijn motor

Fabrikant: Honda
Model: VFR 800 Fi-Y (interceptor)
Bouwjaar: 2000
Motor inhoud: 782 cc
PK: 125 pk (door aantal aanpassingen)
Aantal versnellingen: 6
Gewicht: 240 kg
Kilometerstand: 34325 km
Waarde: 1500 – 2500 euro