Introductie

bob vroegerDe website is bijna af. Alleen de pagina’s nog even. Eigenlijk is dat best nog wel veel, maar wij mensen zijn vaak optimistisch en denken dat doe ik wel even. In feite een goede instelling, maar ja dat maakt veel dingen niet echt realistisch. De pagina’s kunnen op zich wel even op zich laten wachten, maar moet toch wel binnen een bepaalde tijd gebeuren. Lezers vinden het niet erg leuk als ze ergens op klikken en komen dan op een lege pagina terecht. Zelf vind ik dat ook, maar ja als je in opbouw bent dan zijn dit soort dingen onvermijdelijk. Hoe dan ook zal ik wel beginnen met bloggen. Ik hoop dat je hier in ieder geval veel lees plezier uithaalt.

Waarom ik deze blog “on the line” heb gegooid? Nou simpel ik schrijf graag (al is dat niet de beste vaardigheid die ik bezit). Links en rechts maak ik ook schrijffouten, maar ja dat moet je als lezer dan maar voor lief nemen of ander opzouten! Nee grapje hoor. Ik zou het leuke vinden als je mijn blog leest. Een ander ding wat een zeer grote rol speelt om dit blog tot leven te roepen: is mijn voorliefde voor motorfietsen en dan met name mijn honda vfr. Deze motor rij & onderhoud ik al jaren. Gewoon omdat ik de motor liefheb! Ja liefheb!!!! Wat ik in deze alinea schrijf kun je natuurlijk ook op de over mijn vfr pagina lezen. Althans het komt in grote lijnen op hetzelfde neer.

Ik heb onderhoud onderstreept en nu ook in deze zin dikgedrukt, omdat dit juist een onderdeel is dat voor sommige rijders, zoals ik een leuk onderdeel van de hobby is. En dan met name het zelf doen onderhouden van de motor. Anderen doen dit weer omdat het geld bespaard. Degene die genoeg poen heeft en er zelf geen zin in heeft laat dit door de motorzaak doen. Dus diegene kan artikelen binnen de categorie motortechniek beter mijden. Over dit onderdeel zal ik dan ook vaker artikelen plaatsen. Dit kan van simpele algemene tips tot uitgebreide beschrijvingen van bepaalde handelingen binnen de motortechniek gaan. Voor mij is het plaatsen van een simpele accessoire op mijn fiets ook onderhoud. Dus wat dat betreft wordt er in de breedste zin van het woord geschreven.

Mijn naam is Bob Pluijmen en ik verwelkom je op mijn website. Als je meer over mij wil weten lees dan over mijn vfr.

Mogelijkerwijs schrijft er ook af en toe een vriend of vriendin van me op dit blog. Dus als je mij moe bent dan hoop ik dat ik dan net weer vriend heb gevonden die een artikel geplaatst heeft dat jou interesse in dit blog aanwakkert.

handtekening bob pluijmen